Veilig betalen


Voor online betalingen maken wij gebruik van de betaaldiensten van Mollie. De onderstaande betaaldiensten worden via Mollie aan Enjoyy ter beschikking gesteldt.
De aangeboden betaalmogelijkheden kunnen per website verschillen.


Met iDEAL kunt u als Nederlandse consumenten veilig en snel bij ons betalen via uw eigen bankomgeving. In Nederland is dit één van de meest
gebruikte betaalmogelijkheden. Belangrijk om te weten is dat iedere betaling via iDEAL 100% gegarandeerd is, er is dus geen risico.
iDEAL is opgericht door Currence wat op zijn beurt een initiatief is van acht Nederlandse banken. Na het kiezen voor iDEAL in onze webshop komt
u in uw eigen vertrouwde bankomgeving waar u de betaling kunt uitvoeren. Betalingen via iDEAL zijn niet storneerbaar wat wil zeggen dat uw
betalingen definitief is, hierdoor kunnen wij producten ook direct aan uitleveren.

De aangesloten Nederlandse banken zijn:
ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers


Bancontact / Mister Cash is de populairste betaal-mogelijkheden in België. U kunt via uw eigen bankomgeving op een veilige en snelle manier betalen.
Belangrijk om te weten is dat iedere betaling via Bancontact / Mister Cash 100% ge-garandeerd is, er is dus geen risico. Bancontact / Mister Cash is
ontwikkeld door de grote banken in België, u kunt als Belgische consument betalen met Bancontact / Mister Cash betalen via uw eigenvertrouwde bankomgeving.

PayPal, de betaalmogelijkheid die onder andere betaal-mogelijkheden als iDEAL, incasso, Credit card en overboeking mogelijk maakt.Via uw eigen 
PayPalrekening kunt u direct bij ons betalen. PayPal is beschikbaar in maar liefst 190 landen.


Met uw creditcard van VISA en Mastercard kuntu direct bij ons betalen. Via uw creditcard kunt u gemakkelijk en veilieg betalen, dit komt mede door3D secure. 
Dit is een extra beveiliging ontwikkeld door VISA en Mastercard. Uw aankopen via uw Creditcard is ook bij ons, direct verzekerd zijn.


Maestro ook wel eMaestro genoemd is een debitcard waarmee u als consument bij ons kunt betalen als u woonachtig bent in België.
Door het invoeren van uw securecode kunt u bij ons veilig en snel online betalen, uw transacties is dan ook gegarandeerd.

Top